LEXMARK PRINTER REPARATIE

Lexmark Printer Reparatie

Heb jij een Lexmark printer? Doet hij het niet? Heeft het een storing? Geen probleem  PrinterNed is here to the rescue! Het model maak niet uit laat maar weten en onze monteurs zijn onderweg om je te helpen. PrinterNed is gespecialiseerd in Lexmark printer reparatie en is actief in heel Nederland.  Waar in Nederland u dus ook bent, één telefoontje en we zijn al op pad!  Heeft u een Lexmark printer waar het papier continue in vast loopt? hoekjes omgevouwen of rimpels in het papier? PrinterNed is gespecialiseerd in Lexmark reparatie en onderhoud.

Printer Reparatie voor uw Lexmark zonder voorrijkosten

Het is van belang dat uw Lexmark printer optimaal functioneert. Lexmark is een bekend merk printer en mensen gaan er al snel vanuit dat dit merk onverwoestbaar is, maar niets is minder waar. Ook Lexmark printers gaan kapot en niemand zit te wachten op een Lexmark printer die voor vertraging zorgt in je workflow of het zelfs helemaal niet meer doet. 

PrinterNed helpt u wanneer uw Lexmark printer u in de steek laat, onze printermonteurs kunnen door hun kennis en vaardigheden meestal snel het probleem lokaliseren, uitsluiten en weer oplossen. Wij pakken de bron van het probleem aan, zodat u weer snel verder kunt met uw werk.

Tarieven:

Als u niet zeker weet of uw printer kapot is kunt u ook gewoon bellen. Bij PrinterNed weten we hoe belangrijk een printer kan zijn voor uw organisatie en daarom als deze kapot is, willen wij de drempel naar reparatie zo laag mogelijk houden.

PrinterNed berekend dan ook in Nederland géén voorrijkosten! U betaalt alleen de tijd dat wij aan het repareren zijn!

Tijdens het eerste uur:

Het arbeidsloon per kwartier bedraagt:   € 24,50

Na het eerste uur gedurende hetzelfde bezoek:

Het arbeidsloon per kwartier bedraagt:  € 14,50

Provincies Zeeland, Zuid-Limburg, Groningen en Friesland: € 35,- onkostenvergoeding.

Bovenstaande bedragen zijn exclusief de eventuele te vervangen onderdelen en 21% btw.

Lexmark printer reparatie aanmelden 

Meld hier online uw printer onderhoud aan, dan nemen wij contact met u op om een bezoekafspraak te maken.

Lees meer…

PRINTERNED REPAREERT DE VOLGENDE MERKEN: