Dealer informatie

Reparaties & onderhoud onder uw naam bij uw relatie

Voor snelle en deskundige reparaties en preventief onderhoud aan de apparatuur van uw klanten kunt u met een gerust hart een beroep op ons doen!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Vele ICT-retailers, kantoorvakhandelaren en fabrikanten doen dagelijks een beroep op ons. Wij gaan met uw pet op naar uw klanten, zij hoeven dus niet te weten dat u een derde partij heeft ingeschakeld. Onze printer monteurs rijden in neutrale auto’s zonder bedrijfsreclame en wij gebruiken blanco storingsbonnen of uw eigen storingsbonnen. Wij praten bij uw klanten niet over prijzen. De factuur, inclusief een rapport met de uitgevoerde werkzaamheden, wordt naar u gestuurd zodat u zelf kunt bepalen wat u uw klant in rekening brengt.

Wat zijn de response tijden

Wij hebben een standaard ‘next day response’. Dat houdt in: vandaag gemeld, morgen een field service engineer op locatie. Dit is uiteraard enigszins afhankelijk van het tijdstip waarop een storing wordt aangemeld. Wanneer onze engineers al zijn ingepland voor de volgende dag, schuift uw klant door naar de ochtend daarna.

Vervangen van onderdelen

PrinterNed geeft u als opdrachtgever de vrijheid om uw eigen onderdelen te leveren, zo houdt u het vervangen van onderdelen in eigen beheer. Wanneer er vooraf ons eerste bezoek bij u reeds bekend is wat er vervangen moet worden kunt u de onderdelen naar ons of rechtstreeks naar uw klant laten versturen. Twijfeld u wat er eventueel nodig is aan onderdelen, dan kunt u ervoor kiezen om ons eerst te laten gaan kijken wat er eventueel nodig is om de printer te repareren. Voor het vervolg bezoek worden er dan wederom voorrijkosten berekend. Heeft uw organisatie geen eigen spare parst beheer, uiterraadt kunnen wij de levering van onderdelen voor u verzorgen, wanneer er onderdelen besteld moeten worden betaald u voor het vervolg bezoek geen voorrijkosten.

Tarieven

Het arbeidsloon per kwartier bedraagt:   € 10,- (minimaal afname van een half uur).

Voorrijkosten per bezoekadres bedraagt:  € 55,-

Onkostenvergoeding € 35,- Alleen voor de provincies Zeeland, Zuid-Limburg, Groningen, Friesland en het uiterst noorden van Noord-Holland:

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw en eventueel te vervangen onderdelen.

Wij leveren de service die uw klant mag verwachten!

Neem de proef op de som en bel: +31 (0)6 25 433 386 voor een afspraak.