Printer onderhoud

Geeft uw printer in het display een fout- of onderhoudsmelding aan? Heeft u een printer waar het papier continu in vast loopt? Omgevouwen hoekjes of rimpels in het papier? Dan is uw printer toe aan een goede onderhoudsbeurt!

Printer onderhoud zonder voorrijkosten

Het spreekt voor zich waarom het van belang is dat uw printer optimaal functioneert.  Niemand zit te wachten op een printer die voor vertraging zorgt in uw workflow, of het zelfs helemaal niet meer doet. Het regelmatig onderhouden van uw printers kan dit helpen voorkomen en de levensduur van je printapparaat verlengen.

Bij printer onderhoud wordt er gekeken of er onderdelen van de printer kunnen worden schoongemaakt of moeten worden vervangen. Wat voor onderhoudswerkzaamheden er precies nodig zijn voor uw printer hangt volledig af van het merk. Vragen? Neem dan gerust contact op.  

Printer laten schoonmaken en reinigen

Hoe vaak heeft mijn printer een schoonmaakbeurt nodig? Dit is afhankelijk van het merk en type printer, maar vooral de hoeveelheid prints die je in een bepaalde periode hebt uitgeprint is bepalend. 

Gemiddeld is jaarlijks onderhoud van uw printer voldoende tenzij uw printer problemen geeft. Is uw printer toe aan een onderhouds- of schoonmaakbeurt? Neem dan snel contact op!

Wij repareren deze merken: